Alla inlägg den 31 augusti 2007

Av Jalka - 31 augusti 2007 22:10

Min ensamhet varade i 45 minuter...men då hann jag plocka in och ur diskmaskinen. Sen dök hann upp...Joel. Han hade varit och fiskat kräftor med våra kära vandringsvänner från Spanien. De uppskattade dem till ca 200...så vi fick ge oss ut i mörkret och leta efter dillen...för nu skulle de få sig ett kvällsdopp. Joel älskar sådant här...men knappast synen som mötte honom när han skulle krypa ner i värmen på sin säng. Katten hade skitit på hans täcke medan han sov sin sömn...Så...det var till att starta en sista tvätt för kvällen och ordna så att han fick sova i syrrans säng...hon kommer ändå inte hem ikväll...så snart...skall jag kolla på filmen. Sov gött!

Av Jalka - 31 augusti 2007 20:46

Glömde ju att kommentera att våran nästa motståndare på Europa touren 2007 blir Dynamo Bukarest...Trots allt den bästa lottningen vi kunde få med våran dåliga ranking. Tror att vi har en fifty/fifty chans där...eller som den gamle toppspelaren Jesper Blomqvist sa i en intervju efter att han skrivit på för AC Milan..."Hur stor chans tror du att det är att du får spela?...Jesper svarar...ja...sjuttion/sjuttio..." Men han var en väldigt bra fotbollsspelare och hans mål mot Helsingborg är en klassiker.

Våran vana trogen får vi börja borta...kan vi spela oavgjort eller förlora med uddamålet samtidigt som vi gör ett mål tror jag att vi avgör hemma i borgen...Forza Forza Forza

Av Jalka - 31 augusti 2007 20:01

Känns konstigt idag...Frugan jobbar...Barnen är utflugna...kvällsmaten är uppäten och tvätten är tvättad. Modern verkar piggare idag...orkade sitta uppe i två timmar och åt en del. Men det är inte lätt att vara sjuk och gammal...man är så utelämnad åt så många människor. Det är sköterskor som skall kolla sår, blodtryck etc. Sen är det hemtjänsten som skall tvätta, lyfta och greja. Och sen är det alla som skall ringa, hälsa på och se hur det är. Men mamma är duktig...hon kämpar på. Skall nog se en film idag...läsa lite...ta mig ett glas rött eller två...snusa och slappa...imorgon är det en ny dag...nya intryck...nya utmaningar...kanske skriver mer om en stund.

Ovido - Quiz & Flashcards