Alla inlägg den 29 september 2007

Av Jalka - 29 september 2007 20:45

Missa kvällens show...Fyra unga ryskor som dansade magdans...Allt för att man satt och lyssna på Elfsborg via webbradion...Vi var inte speciellt hungriga efter det... så ikväll blev det en enkel spagetti efter de senaste dagarnas Indiska läckerheter...och bara 2 minuter magdans...och sen kom monsunregnet...Men vi hann att träffa tre andra svenskar och dela en öl ihop innan vi sprang till våra rum i skyfallet...dax att knyta sig med en god bok...just nu är det den första deckaren av Stephan Booth - Den svarta hunden...moi muukulat!

Av Jalka - 29 september 2007 20:40

Sitter och deppar i Goa...En kvart efter slutsignalen hade jag slagit ner 15 Indier, en Pakistanier samt tryckt ner en basketboll i bartenderns hals... skojar bara!

Men besvikelsen var stor...Varför skall det vara så svårt 2007 att döda matcher... det är tufft att leda med 2 mål... man behöver inte vara så förba... italienska och tro att man kan vinna med uddamålet jämt... men 2007 har blivit ett år då vi hade chansen... men fokusen var på Europa... nästa år har vi bara fokus på Sverige... då vi hamnar 6-7 och står utanför Europaspel... Tror ändå att vi har Sveriges bästa lag, tränare och organisation...men vi måste lära oss att vinna de grå matcherna oxå...

Av Jalka - 29 september 2007 14:06

Imorgon börjar min konferans...Så idag vilar vi lite.

Vi sov till 8:00 och åt en rejäl Indisk frukost... Om gårdagen var min så var dagen min frus... Hon fick bestämma... lika mycket som korna bestämmer vart trafiken skall köra i detta land... Så först blev det en långpromenad runt på området... sen blev det bad i poolen... simma 200 meter, dusch och iväg för en Ayurveda massage av huvud, nacke och axlar. En promenad längs The Arabic Sea shore för att sedan äta och sova och blogga. Allt för att vara pigga och utvilade inför en veckas järnvägskonferans...




Här har vi havet...som vi inte fick bada i... när det är monsun så ombildas stranden och mycket kraftiga vågor och undervattenströmmar uppstår. Jag gick i till knäna...men man kände hur det tog tag i en när vågorna skjöljde fram och tebax. Så vi håller oss till poolen. Nu får jag börja uppladdningen inför dagens match mot Brommapojkarna... allt annat än tre poäng är en besvikelse och ett tappat guld... men jag tror på grabbarna även utan Viland, Ishy och Alex... Tror att Abbas täpper till bakåt, att Bajrami gör en kanonmatch och att Avdic får göra sina två första allsvenska mål... matchen slutar 1-4...Forza, Forza Elfsborg!

Ovido - Quiz & Flashcards