Alla inlägg den 26 september 2007

Av Jalka - 26 september 2007 09:47

Nu känns det nervöst... men vi skall åka... var länge sedan jag var så nervös inför en resa... men det är väl så det skall vara... eller?

Först åker vi till födelsestaden Helsingfors. Där blir vi kvar i fem timmar innan vi åker vidare till Mumbai. Det är en flygning på strax under 8 timmar.

Väl framme i Mumbai får vi vänta i 6 timmar innan flyget går till Goa.

En timme senare är vi framme i Goa.

Förhoppningsvis kommer det någon från konferansen och hämtar oss... det vet vi inte just nu... ingen har sagt något... men jag har mejlat och sagt vilken flight vi kommer med.

Vet inte heller om vi har boende första 4 dagarna innan konferansen börjar... men det går säkert att hitta något där nere... fast man kommer nog vara rätt trött efter en 24 timmars resa...Vi hörs.

Av Jalka - 26 september 2007 08:41

Nu börjar uppladdningen för fullt. Frukosten avklarad. 3 av fyra barn har gått till skolan. Nu är det sista minuten bokningar och räkningar som skall fixas.

Strax är det dusch och påklädning och avfärd.

Kolla igenom allt...

Biljetter, pass och pengar... köra igenom packningslistan en gång till.

Äntligen på väg.

Goa here we come... 

Av Jalka - 26 september 2007 06:28

Sovit gott efter all packning.

Nu blir det frukost med barnen innan det sista skall fixas.

Sen bär det iväg mot Landvetter... Mrs Y skall plockas upp på jobbet, hon och mannen skall vara "barnvakter" hemma hos oss när vi är väg...Tänk vilka vänner man har... två veckor som fyrbarnsföräldrar är inte det lättaste... "braa gjoort" som Gonedrifting skulle ha sagt...

Ovido - Quiz & Flashcards