Alla inlägg den 27 september 2007

Av Jalka - 27 september 2007 12:09

Så... efter att ha mellanlandat och gått omkring i 5 timmar i Helsingfors så fortsatte vi med flyg till Mumbai. Det var lite folk på flighten, så vi kunde sova raklånga över 4-säten...sova och sova är väl synd att säga... men vila.

Vi landade strax efter klockan 6:00 lokal tid och vandrade omkring i och utanför flygplatsen till klockan 12:00... sen var det dax för flyg till Goa.

Väl framme och med allt bagage i händerna så var det dax att hitta våran taxi... alla ville hjälpa till att bära mot lite baksish... Men våran utsände från Hotellet knuffa undan alla och satte oss i sin taxi och vi for raka vägen till hotellet i vindlande fart på småvägar mellan kor, cyklar och vandradndes Indier... Det var svårt att relaxa i baksätet...Väl framme på hotellet blev vi satta i en soffa... fick en läsk i handen och sedan sjöng personalen en sång om lycka... gu va pinsamt... jag blev kanonröd i ansiktet och ville bara sjunka igenom jorden. Väl inne på rummet tog man sig en dusch och pakade upp innan man sloknade i sängen...äntligen kunde man koppla av! 

Ovido - Quiz & Flashcards