Alla inlägg den 8 september 2007

Av Jalka - 8 september 2007 11:10

Så var det då dax...Årets kräftskiva!

Den har blivit flyttad på... men nu skall den gå av stapeln i våran ladugård.

Så nu får jag sluta att blogga och börja jobba.

Det blir 26 vuxna och 13 barn... så det blir till att bära bord, stolar och damsuga och diska och fixa och fixa och fixa resten av dagen.

Skall bara sätta ihop en tävling först och ställa in tv'n så att vi kan njuta av när Zlatan sänker di röde. Det skall bli skoj.

Av Jalka - 8 september 2007 10:43

Att väcka en tonårsdotter, få henne att duscha, blåsa håret, platta det, blåsa igen...sen spray... sen ny plattning... lite skrik på brorsan, pappa och mamma...leta fram kläder...sminka sig...mera skrik...håret igen...mer skrik och uppgivna gester...JAG VILL INTE FOTA... bilen startas...bilen tutar...håret, sminket, kläderna en sista gång... frukosten skippades... Nu är de iväg... tystnaden lägras... Pappa bloggar och avnjuter en kopp kaffe... ge järnet och vinn något nu sötnos... du är bäst!

Av Jalka - 8 september 2007 09:54

Idag skall dottern peppas... Har försökt få iväg henne på fotomaraton ett tag... Hon har en sån känsla för att ta bilder... Hon måste bara inse det själv!

Nu får vi se till att få upp henne, få henne duschad och ge henne en stadig frukost innan hon skjutsas in till stan...Jag tror att hon kommer vinna någon av bildklasserna... så bra är hon!

Här ett exempel... 

Ovido - Quiz & Flashcards